close search results icon

ΠΑΟΚ: Ξέσπασε και έφυγε για ομίλους του Europa League

Ντόρτια στους Ιρλανδούς. 

Η Σάμροκ Ρόβερς «πλήρωσε» τα σπασμένα, ο ΠΑΟΚ... κέρασε τους Ιρλανδούς ντόρτια (4-0) στην πρώτη «μάχη» για τα playoffs του Europa League και πάει στη ρεβάνς για να σφραγίσει και τυπικά το εισιτήριο της πρόκρισης στους ομίλους!

Ο ΠAOK έδειξε ξεκάθαρα πως είναι το φαβορί απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς, πόσω μάλλον στο σπίτι του. Σε αυτήν την φάση όμως, γνωρίζει καλά πως τίποτα δεν του χαρίζεται, τίποτα δεν μοιάζει εύκολο για τους πρωταθλητές Ελλάδος που παλεύουν να βρουν ισορροπία, αγωνιστική και πνευματική, δίνοντας μέρα με τη μέρα τις «μάχες» τους. Μέχρι να πατήσουν το γκάζι...

Και στην πρώτη «μάχη» απέναντι στους Ιρλανδούς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε αποφασισμένος να βάλει από την Τούμπα τις βάσεις πρόκρισης, επιστρατεύοντας μία ενδεκάδα με τα βαριά χαρτιά του. Κοτάρσκι, Μπάμπα, Ότο και Τάισον κρίθηκαν «ετοιμοπόλεμοι», ο Κουλιεράκης παρά τη συμφωνία με την Βόλφσμπουργκ, μπήκε για μία τελευταία παράσταση ενώ στα χαφ ο Ρουμάνος κινήθηκε στα σίγουρα με Σβαμπ και Οζντόεφ.

Με το «καλημέρα» της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, περιορίζοντας την Σάμροκ σε έναν πιο παθητικό ρόλο που έριξε εξ αρχής το βάρος στα μετόπισθεν, σε μία προσπάθεια να φύγει από την Τούμπα με τη μικρότερη ζημιά. Οι Θεσσαλονικείς είχαν έναν εξαιρετικό 20λεπτο σε γρήγορο τέμπο, με πρωταγωνιστές τους Μπράντον - Κωνσταντέλια και κυρίως τον 21χρονο μπαλαντέρ που προσπαθούσε διαρκώς να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της Σάμροκ, με τις ντρίμπλες του.

η συνέχεια του ρεπορτάζ από την Ελένη Μπούντου στο: https://www.sdna.gr/podosfairo/1228067_paok-samrok-robers-4-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ