close search results icon

Σάλος στο Instagram με το τρολαρισμα του Μάρκου Σεφερλή στα πρωινάδικα

Ο Μάρκος Σεφερλής βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα από τον Απρίλιο του 2022.

«Αν ήταν η ζήλια ψώρα θα κόλλαγε όλη η χώρα» λέει ο θυμόσοφος λαός και στην περίπτωση του αγαπητού Μάρκου Σεφερλή κολλάει γάντι.

Πρωινάδικα και μεσημεριανάδικα τον έχουν βάλει στο στόχαστρο επειδή δεν λέει να κάτσει στον καναπέ του, και ό,τι έχει να πει το λέει στη θεατρική σκηνή.

Ο ηθοποιός, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, τα είπε τσεκουράτα: «Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να ξυπνάς το πρωί και να βλέπεις ότι όλη η σοουμπίζ ασχολείται μαζί σου. Άλλοι παρακαλάνε, γλείφουν, πληρώνουν για λίγη διαφήμιση. Εγώ δεν κάνω τίποτα από όλα αυτά» είπε, μεταξύ άλλων, ο ίδιος ως «πληρωμένο» μήνυμα προς τους επικριτές του.


Από το 2022

Ο Μάρκος Σεφερλής βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα από τον Απρίλιο του 2022, όταν είχε κάνει στον ΑΝΤ1 την κωμική σειρά «Super Mammy». Εκεί, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, προκλήθηκαν αντιδράσεις που αφορούσαν ρατσιστικά και σεξιστικά σχόλια.

Οι αντιδράσεις τότε ήταν αρκετές, ώστε οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να «ψαλιδίζουν» τα επεισόδια. Οι επικριτές του τον πολεμούν από τότε συνεχώς…

Τι γίνεται, όμως, στο νέο του μετερίζι, τον Σκάι; Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει καμία αντίδραση ή παράπονο προς το πρόσωπο του Μάρκου Σεφερλή.

Μάλιστα, το συμβόλαιο του Μάρκου Σεφερλή είναι διετές και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 στο κανάλι του Νέου Φαλήρου.

Τα θεατρικά

Από την άλλη μεριά, η κωμική σειρά «Ορκιστείτε, παρακαλώ», που προωθούσε στον σταθμό ο ηθοποιός, δεν θα βγει τελικά στον αέρα, ενώ οι μαγνητοσκοπημένες θεατρικές παραστάσεις του θα συνεχίσουν να προβάλλονται στον σταθμό.

Όσον αφορά το τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» υπάρχει μια σχετική πτώση στη θεαματικότητα και η προβολή ή μη μετάδοση της παραγωγής θα επαναξιολογηθεί τον Νοέμβριο.

Βέβαια, υπάρχουν και οι φήμες ότι από τον Ιανουάριο του 2025 έρχεται η νέα ταξιδιωτική εκπομπή της Ευλαμπίας Ρέβη στη μεσημεριανή ζώνη του Σκάι.

πηγή: olympia.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ