close search results icon

Σάνεν Ντόχερτι: Πέθανε η «Μπρέντα» μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Σε ηλικία 53 ετών. 

Σε ηλικία 53 ετών έφυγε από τη ζωή, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο, η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι.

«Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια», επιβεβαίωσε η επί σειρά ετών υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της σε αποκλειστική δήλωσή της στο PEOPLE σήμερα.

«Η αφοσιωμένη κόρη, αδελφή, θεία και φίλη ήταν περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της καθώς και από τον σκύλο της, τον Bowie. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτική τους ζωή αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορέσουν να θρηνήσουν εν ειρήνη», πρόσθεσε.

Η δημοφιλής ηθοποιός, γνωστή ως «Μπρέντα» της σειράς «Beverly Hills» διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015.

«Σίγουρα έχω μέρες που λέω “Γιατί εγώ;” Kαι μετά σκέφτομαι, λοιπόν, ‘Γιατί όχι εγώ; Ποιος άλλος; Ποιος άλλος εκτός από μένα το αξίζει αυτό;’ Κανείς μας δεν το αξίζει”», ανέφερε.

«Εχω πλέον καρκίνο στα κόκκαλα – Δεν θέλω να πεθάνω»

Δύο χρόνια αργότερα, το 2017, αποκάλυψε πως ο καρκίνος του μαστού της επέστρεψε μετά από ύφεση και έκτοτε έδινε σκληρή μάχη με την ασθένεια.

Το 2023 διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο στον εγκέφαλο και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους με καρκίνο στα κόκκαλα.

«Δεν θέλω να πεθάνω. Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν τελείωσα με την αγάπη. Δεν τελείωσα με το να δημιουργώ. Δεν τελείωσα με την ελπίδα να αλλάξω τα πράγματα προς το καλύτερο. Απλά δεν έχω – δεν έχω τελειώσει», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο τελευταίο τεύχος του People.

«Πάντα μιλάω για το γεγονός ότι πρέπει να ζήσω άλλα τρία με πέντε χρόνια και μετά θα υπάρξει θεραπεία με Τ-κύτταρα. Θα υπάρξουν πολύ περισσότερες επιλογές που θα δώσουν άλλα πέντε χρόνια. Στη συνέχεια, σε αυτά τα πέντε χρόνια, θα υπάρχει μια άλλη ομάδα επιλογών και τελικά θα υπάρξει θεραπεία», είχε αναφέρει σε άλλη της συνέντευξή στις αρχές του 2024.

«Δεν θέλω να κλαίνε ή ανθρώπους να λένε σιγά μεταξύ τους ‘’ευχαριστώ θεέ μου που πέθανε αυτή η σκ@@@”»

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει στο podcast «Let’s Be Clear with Shannen Doherty» ποιους δεν θέλει στην κηδεία της.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζω ότι θα εμφανιστούν, αν και δεν τους θέλω εκεί», είχε αποκαλύψει. «Στην πραγματικότητα δεν με συμπαθούν τόσο ώστε να εμφανιστούν στην κηδεία μου. Ωστόσο, θα το κάνουν γιατί είναι το πολιτικά ορθό πράγμα που θα πρέπει να κάνουν και γιατί δεν θα θέλουν να φανούν κακοί», επισήμανε.

»Κάπως έτσι θα ήθελα να πάρω την πίεση που ίσως νιώθουν και επίσης θα ήθελα η κηδεία μου να είναι μια γιορτή αγάπης. Δεν θέλω ανθρώπους να κλαίνε ή ανθρώπους να λένε σιγά μεταξύ τους ‘’ευχαριστώ θεέ μου που πέθανε αυτή η σκ@@@”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όσο μικρότερη είναι η λίστα τόσο το καλύτερο. Δεν μπορώ να σου δώσω μια λίστα με ποιους δεν θέλω γιατί αυτή θα είναι πάρα πολύ μακριά», πρόσθεσε.

πηγή: topontiki.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ