close search results icon

«Συμφωνία Κεντζιόρα - Ντιναμό για πρόωρη λύση της συνεργασίας τους, συνεχίζει στον ΠΑΟΚ!»

Ο έμπειρος Πολωνός συνεχίζει στον ΠΑΟΚ. 

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από την Ουκρανία για τον Τόμας Κεντζιόρα, καθώς μιλούν για πρόωρη λύση της συνεργασίας του με την Ντιναμό Κιέβου, με τον έμπειρο Πολωνό να συνεχίζει στον ΠΑΟΚ!

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, τα τελευταία 24ωρα δουλευόταν εντατικά το deal του Τόμας Κεντζιόρα με την Ντιναμό Κιέβου. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ λάμβαναν θετικά μηνύματα από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και έμοιαζαν αισιόδοξοι πως η υπόθεση θα κλείσει άμεσα και ο Πολωνός θα βρεθεί στην Ολλανδία για την δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας.

Κάτι που προσυπογράφουν πλέον και στην Ουκρανία!

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Ιγκόρ Μπούρμπας, ο Τόμας Κεντζιόρα τα έχει βρει σε όλα με την Ντιναμό Κιέβου για τη λύση της συνεργασίας τους και θα συνεχίσει ως ελεύθερος στον ΠΑΟΚ!

Μάλιστα, υπογραμμίζεται πως ο Κεντζιόρα πέρασε από το προπονητικό κέντρο της ομάδας για να μαζέψει τα τελευταία του πράγματα.

«Ο Τόμας Κεντζιόρα συμφώνησε να λύσει πρόωρα το συμβόλαιό του. Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρα ο Κεντζιόρα πήρε τα τελευταία του πράγματα από το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Koncha-Zaspa. Σε έξι μήνες τελείωνε το συμβόλαιό του με την Ντιναμό, αλλά θα λυθεί πρόωρα. Ο Τόμας Κεντζιόρα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον ελληνικό ΠΑΟΚ, όπου πέρασε την τελευταία 1.5 σεζόν».

*ρεπορτάζ: Ελένη Μπούντου από το sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ