close search results icon

Στάθης Φουντουκίδης: "Το Λούνα Παρκ θα λειτουργήσει μετά από ενδελεχή έλεγχο για την ασφάλεια όλων"

Τι αναφέρθηκε επί του θέματος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πέλλας. 

Στάθης Φουντουκίδης: "Το Λούνα Παρκ θα λειτουργήσει μετά από ενδελεχή έλεγχο για την ασφάλεια όλων"

Ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών και φυσικά για μία ακόμη φορά θα τοποθετηθούν όλα όσα αφορούν την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων. Μεταξύ αυτών και το Λούνα Παρκ, το οποίο "στρέφει" τα βλέμματα πάνω του, λόγω και των τελευταίων δραματικών γεγονότων που συνέβησαν στη Χαλκιδική. 

Για το ζήτημα αυτό ο Δήμαρχος Δήμου Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης, στο πλαίσιο της συζήτησης του στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αναφέρθηκε σχετικά. 

Καταρχήν να σημειώσουμε οτι έγιναν δύο άγονοι διαγωνισμοί και αφού δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον, έγινε απευθείας ανάθεση σε συγκεκριμένο επιχειρηματία. Κάθε χρόνο γίνεται το ίδιο ακριβώς σκηνικό, απλά αυτή τη φορά έγινε κατ’ ιδίαν συνάντηση του ενδιαφερόμενου επιχειρηματία με τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής.

"Πρώτα απ’ όλα ζητάμε και ελέγχουμε τα δικαιολογητικά, κοιτάμε τις πιστοποιήσεις και τους αριθμούς που αναφέρονται σ’ αυτήν και είναι πραγματικοί και όχι αποτέλεσμα κάποιων αριθμών που απλά κάθισε κάποιος και τους έγραψε", επισήμανε ο κ. Φουντουκίδης.

screenshot-60-4rFqE.png

Ο Δήμαρχος πρόσθεσε οτι "σε πρώτη φάση λοιπόν υπάρχει έλεγχος των πιστοποιητικών και όταν στηθεί το Λούνα Παρκ θα πάει όλη η Τεχνική Υπηρεσία και θα κάνει αυτοψία για να είναι όλα σίγουρα και να κληθεί ο κόσμος να ψυχαγωγηθεί άφοβα. Μαζί με τον έλεγχο και θα είναι και ο τεχνικός ασφαλείας".

Τη δική του ευθύνη, την οποία όπως είπε νιώθει από την πλευρά του ("στο τέλος εγώ θα βάλω την υπογραφή μου γι' αυτό", τόνισε) ανέφερε και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Κώστας Δεληγιαννίδης, ο οποίος ανέφερε οτι θα λειτουργήσουν όλα υπό συνεχή επίβλεψη.

screenshot-45-60NPZ.png

Επισημάνσεις επ' αυτού έκανε από πλευράς αντιπολίτευσης ο επικεφαλής της μείζονος Στ. Καστερίδης.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ