close search results icon

Στην τελική ευθεία ο ΠΑΟΚ, αυλαία με δύο φιλικά

Απέναντι στην Γκενκ δεν άρεσε και ο ΠΑΟΚ «ψάχνει» βελτίωση πριν μπει στην τελική ευθεία.

Πέφτει η αυλαία της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, δίνοντας σήμερα δύο φιλικά με διαφορετικές ενδεκάδες αλλά και διαφορετικό βαθμό δυσκολίας το καθένα.

Απέναντι στην Γκενκ δεν άρεσε και ο ΠΑΟΚ «ψάχνει» βελτίωση πριν μπει στην τελική ευθεία. Ο Δικέφαλος ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία του επί ολλανδικού εδάφους με μια τελευταία προπόνηση. Πριν όμως από αυτή, μετρά τις δυνάμεις του στα δύο φιλικά που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα.

Αρχικά στις 15:00 (Νovasports Start) o ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την κυπελλούχο Βελγίου, Ουνιόν Ζαν Σιλουάζ και εκεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρατάξει μια ενδεκάδα, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα αγωνιστούν 90 λεπτά αφού είναι οι αλλαγές θα είναι ελάχιστες. Πέντε ώρες αργότερα στις 20:00 (Novasports Start) με μια διαφορετική ενδεκάδα, θα παίξει απέναντι στην Φίτεσε που φέτος υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

paraskefas2-Ut7Yc.png

Στο πρώτο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ όπως φάνηκε από τις απογευματινές δοκιμές του Λουτσέσκου (αφού το πρωί ο Καμαρά με τον Οζντόεφ δεν συμμετείχαν και αναγκαστικά στα χαφ έπαιξαν οι Θυμιάνης-Τσοπούρογλου) θα έχει τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τον Σάστρε στα δεξιά της άμυνας, με τον Εκόνγκ και τον Κουλιεράκη ως αμυντικό δίδυμο. Μπροστά τους θα είναι οι Τσιγγάρας και Σβαμπ ενώ ο Μουργκ θα είναι πίσω από τον Μπράντον Τόμας και τον Ντεσπόντοφ στα δεξιά και τον Τάισον στα αριστερά της επίθεσης.

Η δεύτερη ενδεκάδα που θα αγωνιστεί απέναντι στην ολλανδική ομάδα θα αρχίσει με τον Τσιφτσή κάτω από τα δοκάρια, τον Βιεϊρίνια στα δεξιά της άμυνας και τον Κεντζιόρα με τον Μιχαηλίδη στο κέντρο της ενώ ο Ράφα θα είναι στα αριστερά. Ο Οζντόεφ με τον Καμαρά που ξεπέρασαν τα προβλήματα τους θα είναι πίσω από τον Κωνταντέλια με τον Σμυρλή στα δεξιά της επίθεσης, τον Κουαλιάτα στα αριστερά και τον Σαμάτα στην κορυφή. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως από τη στιγμή που ο Οτο είναι εκτός, αναγκαστικά ο Aντρέ θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και επομένως δίνει τη δυνατότητα ο Λουτσέσκου να αγωνιστεί ο Κουαλιάτα.

Η πρωινή προπόνηση των ασπρόμαυρων εχθές έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή και κράτησε μια ώρα ενώ η απογευματινή με ψιλόβροχο, εκεί δηλαδή που έγιναν και οι τελικές δοκιμές από τον προπονητή.

πηγή: sdna.gr- Ελένη Μπούντου



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ