close search results icon

Βγήκαν απο το Νοσοκομείο οι δύο μαθήτριες μετά από τροχαίο έξω από γυμνάσιο στην Έδεσσα

Σοκαρισμένες οι δύο κοπέλες.

Βγήκαν απο το Νοσοκομείο οι δύο μαθήτριες μετά από τροχαίο έξω από γυμνάσιο στην Έδεσσα


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες στην Έδεσσα, έξω από γυμνάσιο της πόλης, όπως ενημερωρθήκατε απο pellanewsn.gr ,όταν αυτοκίνητο παρέσυρε δύο 13χρονες μαθήτριες, ενώ αυτές διέσχιζαν τη διάβαση πεζών. Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία σε γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς το σημείο είναι ιδιαίτερα πολυσύχναστο, εξυπηρετώντας τρία σχολικά συγκροτήματα.

Οι δύο μαθήτριες μεταφέρθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο Έδεσσας με το ΕΚΑβ, όπου παρέμειναν για νοσηλεία κατά τη διάρκεια της νύχτας, με τους γιατρούς να φροντίζουν τα δυο κορίτσια. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο το σοκ που υπέστησαν είναι μεγάλο. Ο οδηγός του οχήματος, ηταν ενας  58χρονος άνδρας, ενω το συμβάν βρίσκεται  υπό έρευνα από την Αστυνομία, η οποία εξετάζει τα αίτια του ατυχήματος.

Το περιστατικό αναδεικνύει για άλλη μια φορά την ανάγκη για αυξημένα μέτρα ασφαλείας γύρω από τα σχολεία. Η κίνηση των οχημάτων τις ώρες αιχμής, σε συνδυασμό με την παρουσία εκατοντάδων μαθητών, δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις, καθιστώντας επιτακτική τη λήψη μέτρων για την προστασία των παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ