close search results icon

ΣΥΡΙΖΑ: Μήνυμα ενότητας και δουλειάς από τις Σπέτσες

Δηλώσεις Βουλευτών. 

Ικανοποίηση εκφράζουν στην Κουμουνδούρου για τις συζητήσεις που διεξήχθησαν τις τελευταίες τρεις ημέρες στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες.

Παρά την κριτική που ασκήθηκε για την πρωτοβουλία του Στέφανου Κασσελάκη, παρά τις ενστάσεις βουλευτών, στον ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν να στείλουν ένα μήνυμα ενότητας και δουλειάς για την επόμενη ημέρα του κόμματος.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και οι βουλευτές παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής, ενώ ορισμένοι είχαν ήδη αναχωρήσει από το Σάββατο.

Σύμφωνα με το avgi.gr η σημερινή ημέρα ήταν αφιερωμένη σε προτάσεις βουλευτώ για όλα τα θέματα ανά τομέα ευθύνης και με στόχο την πολιτική ανασυγκρότηση.
Χθες στο επίκεντρο βρέθηκαν οι πρωτοβουλίες του κόμματος σε κοινοβουλευτικό επίπεδο με το βλέμμα στο συνέδριο του Φλεβάρη και τις ευρωεκλογές.

Οι εργασίες ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου με ένα πολύ μικρό διάλειμμα.

Στις εργασίες στις Σπέτσες δεν πήραν μέρος μόνο ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η αντιπρόεδρος της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη και η βουλεύτρια Μαρίνα Κοντοτόλη, με τις δύο τελευταίες να απουσιάζουν για προσωπικούς λόγους.

Σημειώνεται ότι οι Κυριακή Μάλαμα και Έλενα Ακρίτα που είχαν διατυπώσει ενστάσεις, τελικά έδωσαν το «παρών» στις Σπέτσες.

Δηλώσεις βουλευτών

  • Χρήστος Γιαννούλης: Το διήμερο στις Σπέτσες ήταν ένα διήμερο πολιτικής διεργασίας, πλούσιο σε ιδέες και προτάσεις, που θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
  • Ευάγγελος Αποστολάκης: Είμαστε ενωμένοι
  • Γιώργος Τσίπρας: Πολύ πιο ενωμένος από ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ
  • Όθωνας Ηλιόπουλος: Το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό. Το κάνουμε συχνά έξω. Πολύ κόσμος αναρωτήθηκε γιατί γίνεται αυτό το διήμερο. Είναι μία πρακτική που συνηθίζεται πάρα πολύς το εξωτερικό. Αν δουλεύεις σε μία εταιρεία, σε ένα department στο πανεπιστήμιο, σε ένα γραφείο, μία φορά τον χρόνο συνηθίζεται η απόσυρση, ένα Σαββατοκύριακο, μακριά από εκεί που μένεις για να μην έχεις τις διασπάσεις της καθημερινής ζωής και να μπορέσεις να σκεφτείς τι έκανες, τι στόχους έχεις. Θα προτείνω συγκεκριμένα προγράμματα και στόχους δράσεις και προτεραιότητες που πρέπει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους απόδημους.
  • Βασίλης Κόκκαλης: Εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως η διαδικασία ήταν επιβεβλημένη» τόνισε και σημείωσε ότι «είμαστε όλοι εδώ.
  • Γιώργος Καραμέρος: Κυρίως για το ζήτημα της ακρίβειας που απασχολεί όλους τους Έλληνες έχουμε ένα πολύ συνεκτικό περιεχόμενο και μια πρόταση εμπλουτισμένη και επικαιροποιημένη για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Ο πρόεδρος θα παρουσιάσει το αποτέλεσμα των παρουσιάσεων ως μια ολοκληρωμένη πρόταση. Με τον τρόπο που τοποθετήθηκαν οι βουλευτές και με την πειθαρχία που υπήρχε και με την οργάνωση, αποδεικνύεται πως μπορούν να μας εμπιστευτούν οι πολίτες.
  • Ρένα Δούρου: Πρωτόγνωρη διαδικασία, «κρίκος» σε μια αλυσίδα που ξεκίνησε από το καλοκαίρι με προτάσεις για τους πολίτες στο δρόμο για το συνέδριο.
  • Συμεών Κεδίκολγλου: Χρήσιμες για σύσφιξη αυτές οι συναντήσεις.

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ