close search results icon

Τα ζώδια τη Τρίτη 2 Ιουλίου

Τα ζώδια τη Τρίτη 2 Ιουλίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Η ερωτική σας διάθεση στα ύψη. Το ταίρι σας θα τη θυμάται αυτή τη μέρα για καιρό. Ο Αρης και πάλι σας προσέχει και σας δίνει δύναμη, ενέργεια και θετικότητα για να αντιμετωπίσετε σχεδόν τα πάντα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σχέσεις πάσης φύσεως υπό αμφισβήτηση. Μια συνεργασία δεν πηγαίνει όσο καλά θα θέλατε. Μια σχέση ίσως πρέπει να τελειώσει οριστικά και αυτό θα σας στεναχωρήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ηρθε η ώρα να ενεργοποιηθείτε στα θέματα της υγείας. Εχει έρθει ο κατάλληλος καιρός να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στα θέματα του οργανισμού σας και της καλής σας φυσικής κατάστασης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα ολοκαίνουργιο ξεκίνημα, είτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν είτε με κάποιο καινούργιο. Το ζήτημα είναι να θέσετε γερές βάσεις.

ΛΕΩΝ: Η σημερινή επιτυχία είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και θα αποτελέσει την έναρξη μιας μακροχρόνιας συνεργασίας, που θα δείξει τα πρώτα αποτελέσματα από τον Σεπτέμβριο και μετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι σημαντικό να αποφύγετε σήμερα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, είτε γιατί φοβάστε είτε γιατί η παρόρμησή σας δεν σας αφήνει να έχετε ορθή κρίση.

ΖΥΓΟΣ: Αναπληρώστε τις ζημιές που έγιναν στα επαγγελματικά και φροντίστε να αποκαταστήσετε τα χαμένα χρήματα. Οι συνεργασίες θα πάνε καλά, αν δεν αφήσετε τα απωθημένα σας να σταθούν εμπόδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι φετινές διακοπές θα φέρουν ευχάριστες και ευπρόσδεκτες εκπλήξεις. Να είστε σε ετοιμότητα για ό,τι προκύψει. Εξοπλιστείτε με τη γνωστή σας γοητεία και γίνετε και λίγο θρασείς, δεν βλάπτει καθόλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαιτείται συντηρητική διαχείριση των εσόδων και αποφυγή των εξόδων που ξέρετε ότι μπορεί να σας κοστίσουν μακροπρόθεσμα. Φροντίστε τις υποχρεώσεις σας και όλα θα πάνε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλά τα αποτελέσματα από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, θα σας δώσουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, ώστε να βρείτε δύναμη να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες που κρύβει αυτός ο τομέας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να αποφύγετε να είστε εριστικοί με τους συνεργάτες σας, όσο κι αν σας εκνευρίζουν. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για οτιδήποτε συμβαίνει, κυρίως στη δουλειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά τις αλλαγές που σας έχουν επιβληθεί από τις καταστάσεις και αποδεχθείτε ό,τι δεν γίνεται να αλλάξετε. Πορευθείτε με αυτά που έχετε και μη ζητάτε θαύματα.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ