close search results icon

Τελικός παρωδία στον Βόλο με μια ΕΠΟ των λάθος επιλογών

Τελικός παρωδία στον Βόλο με μια ΕΠΟ των λάθος επιλογών

Ένας τελικός παρωδία, αυτός ήταν ο τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη με μια διαιτητή που τίναξε την αναμέτρηση στον αέρα.

Σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες οι τελικοί είναι γιορτή εκτός από την Ελλάδα όπου η διοίκηση της ΕΠΟ μετά την αποτυχία της εθνικής και τον αποκλεισμό από το EURO "κατάφερε" να οργανώσει έναν τελικό χωρίς κόσμο αλλα και να φέρει μια διαιτητή που μόνο αντάξια του αγώνα δεν ήταν. 

Οι αποβολές, το "πνιγμένο" πέναλντι υπέρ του Άρη στο 91 και πολλές άλλες φάσεις έρχονται να φέρουν οργή στον Άρη με τον Θόδωρο Καρυπιδη να γίνεται έξαλλος βλέποντας την επένδυση του απροστάτευτη 

screenshot-20240526-015509-facebook-ajO3P.jpg

Σύμφωνα με τον Άρη και τον Θόδωρο Καρυπιδη υπήρξε οργανωμένο σχέδιο 

Το παιχνίδι που ούτως ή άλλως ήταν χαλασμένο το αποτέλειωσε η Φραπάρτ. Λάθος στα «εγκλήματα» που έκαναν Κώτσιρας, Νταρίντα και Ζουλ, αφήνοντας τις ομάδες τους με παίκτη λιγότερο, δεν έχει κάνει. Ολες οι αποβολές ήταν σωστές. Η Γαλλίδα όμως ελέγχεται ως ηθικός αυτουργός της όλης κατάστασης στο Πανθεσσαλικό.

Προκάλεσε έντονο εκνευρισμό από τα πρώτα της κιόλας σφυρίγματα. Άλλοτε ανάποδα, άλλοτε καθυστερημένα και κάποια ανύπαρκτα. Το έχασε από νωρίς η Φραπάρτ και χάθηκε και η μπάλα στον τελικό. Πρώτα «έκλαψε» και μετά amber alert.

Αυτοί που "έφεραν" την Γαλλίδα και διοργάνωσαν τον τελικό είναι οι υπεύθυνοι της παρωδίας και της κατάντιας του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Ο κόσμος του Άρη και ολόκληρη η φίλαθλη Ελλάδα τι φώναξε δυνατά 'φτάνει πια"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ