close search results icon

Το τρόπαιο του Πρωταθλητή ΠΑΟΚ φιγούραρε στον Γιαννιτσώτικο ουρανό (pic)

Ενθουσιασμός και χαμόγελα με εκατοντάδες νέους και μεγαλύτερους να φωτογραφίζονται με το "μάγκικο". 

ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Έγιναν...ασπρόμαυρα τα Γιαννιτσά, με την κούπα του Πρωταθλητή ΠΑΟΚ να φιγουράρει στον Πεζόδρομο, με χιλιάδες κόσμο να την υποδέχεται και να φωτογραφίζεται μαζί της. 

Ήταν μία ακόμη στάση, στο ταξίδι που κάνει σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και δεν θα μπορούσε να μην περάσει από την πόλη που χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν στα ουράνια με την "μάγκικη" κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον "Δικέφαλο του Βορρά". 

Μέλη του ΣΦ ΠΑΟΚ "Πατριαρχείο" Γιαννιτσών επιτηρούσαν την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, η οποία περιείχε την αγκαλιά όλων, με επίκεντρο το τρόπαιο που βρισκόταν στην πόλη. 

1.jpg
6-d7wRM.jpg
12.jpg
10.jpg
11.jpg
17.jpg
7-idG6J.jpg

Οι φανέλες που αποτέλεσαν την επί τάπητος "ταπετσαρία" του Κυπέλλου, είχαν τα ονόματα του Βαγγέλη (Βρόντζου) και του Μιχαηλίδη, μιας που ο Γιαννιτσώτης παίκτης έπαιζε με "σύννεφο" αλλά και κουράγιο και πείσμα, εις μνήμιν του αδικοχαμένου πατέρα του Θόδωρου.

8-PVkbu.jpg

Ήταν μια μέρα χαράς για τον Γιαννιτσώτικο απογευματινό ουρανό, καθώς εκατοντάδες πιτσιρικάδες αλλά και μεγαλύτεροι (όλοι παιδιά είμαστε άλλωστε στην ψυχή και στην καρδιά), κατάφεραν και φωτογραφήθηκαν με την κούπα του πρωταθλητή ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια στιγμή οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της αγαπημένης τους ομάδας έχουν ξεκινήσει. 

Ο ενθουσιασμός και η προσμονή εκφράστηκαν αγκαλιά με το τρόπαιο ενός Πρωταθλήματος, που κάθε ΠΑΟΚτσής είναι υπερήφανος με τη μάχη που δόθηκε για να κατακτηθεί. Μέχρι τέλους, μέχρι τελευταίας "ρανίδος" εντός των τεσσάρων γραμμών. 

3-Xhumo.jpg
Ήσουν εδώ ρε bro" έλεγαν όλοι οι ασπρόμαυροι οπαδοί της πόλης για τον Τριαντάφυλλο.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ