close search results icon

Βόλος - ΠΑΟΚ 1-4: Τεσσάρα κορυφής με βόλτα στο Πανθεσσαλικό

Βόλος - ΠΑΟΚ 1-4: Τεσσάρα κορυφής με βόλτα στο Πανθεσσαλικό

Ξεκούραστο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό καθώς... σκόρπισε τον Βόλο με 4-1! Αφού αρχικά ο Κοτάρσκι απέκρουσε πέναλτι του Άλτμαν, εν συνέχεια η... μηχανή των γκολ πήρε μπρος και βρήκε δίχτυα με τους Σβαμπ, Μουργκ, Τάισον και Τσάλοφ. Μόνοι πρώτοι οι Θεσσαλονικείς.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, μετά το 0-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επικράτησε 4-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και με 13 βαθμούς συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της Super League.

screenshot-20240921-190337-instagram.jpg



Ντεμπούτο για Κόλεϊ, βασικός ο Τισουντάλι

Ο ΠΑΟΚ πήγε στο Βόλο για τον αγώνα που θα άνοιγε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην Super League χωρίς τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, τον Μπράντον Τόμας και τον Αντώνη Τσιφτσή.

O ΠΑΟΚ διατήρησε την υπέρ του παράδοση και έφυγε για έκτη φορά από το Πανθεσσαλικό Στάδιο με το διπλό στις αποσκευές του κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση με το μυαλό και στη Γαλατάσαραϊ που ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη (25/9).


Βόλος (Χοακίν Γκόμεζ): Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερναντού, Γκλάβτσιτς (72’ Κόμπα), Ασεχνούν (40’ Σμέλερς), Μεντιέτα, Άλτμαν (61’ Βιγιαφάνες), Κόντε (61’ Κόσζτα).


ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα (68’ Ότο), Καμαρά, Σβαμπ (67’ Μπακαγιόκο), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (67’ Κωνσταντέλιας), Τάισον (79’ Σορετίρε), Τισουντάλι (67’ Τσάλοφ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ