close search results icon

5 χρόνια μετά τον θάνατό του: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη χήρα του Θέμου Αναστασιάδη, Βασιλική Παναγιωτοπούλου (Pic)

Μερικές ημέρες πριν, η πρώην δημοσιογράφος έδωσε το «παρών» στη συναυλία του Stjepan Hauser.

5 χρόνια μετά τον θάνατό του: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη χήρα του Θέμου Αναστασιάδη, Βασιλική Παναγιωτοπούλου (Pic)

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχει επιλέξει να ζει τα τελευταία χρόνια η χήρα του Θέμου Αναστασιάδη, Βασιλική Παναγιωτοπούλου η οποία έχοντας συνειδητά αποσυρθεί από τη δημοσιογραφία ήδη από το 2009, ζει μια ήρεμη ζωή μαζί με τα τρία παιδιά που απέκτησε με τον εκδότη: την 26χρονη Αλίκη και τα δίδυμα Βύρωνα και Φιλιώ που ήρθαν στη ζωή το 2005.

Μερικές ημέρες πριν, η πρώην δημοσιογράφος έδωσε το «παρών» στη συναυλία του Stjepan Hauser «Hauser: Rebel with a Cello» στο θέατρο του Λυκαβηττού με φιλική παρέα, με την ίδια μάλιστα να φωτογραφίζεται με τις φίλες της στην εξέδρα του θεάτρου.

Την εν λόγω λήψη ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η καλή φίλη και πρώην συνάδελφος της Παναγιωτοπούλου στον ΣΚΑΪ, δημοσιογράφος Ευαγγελία Τσικρίκα με λεζάντα «Girls night out». Μαζί τους βρέθηκαν ακόμα δύο φίλες τους.

Η Παναγιωτοπούλου πόζαρε χαμογελαστή και ευδιάθετη μετά τις απώλειες του αγαπημένους της συζύγου αλλά και του πατέρα της, δύο χρόνια μετά τον χαμό του Θέμου.

Όσο για την εικόνα της; Όπως προδίδει η φωτογραφία της καλής της φίλης, 5 χρόνια μετά τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη δεν έχει αλλάξει τίποτα στην εμφάνισή της.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

screenshot-28-OyPTA.png

πηγή: dailymedia.com.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ