close search results icon

Γιάννης Σουμελίδης: "ραντεβού την Κυριακή για το μέλλον αυτού του τόπου"

Γιάννης Σουμελίδης: "ραντεβού την Κυριακή για το μέλλον αυτού του τόπου"

Το ισχυρότερο ψηφοδέλτιο που έχει κατεβάσει ποτέ στον Δήμο Σκύδρας παρουσίασε η Λαϊκή Συσπείρωση το βράδυ της Τρίτης, 3 Οκτωβρίου στην πλατεία Δημοκρατίας, με τον επικεφαλή υπ. Δήμαρχο Γιάννη Σουμελίδη να καλεί τον κόσμο, την Κυριακή των εκλογών, να κάνουν την ανατροπή. 

laiki-suspeirvsh-skudra-pellanewsdsc-0660.jpg

Ο κ. Σουμελίδης με πλούσια εμπειρία των όσων έγιναν και δεν έγιναν στον Δήμο Σκύδρας από την προηγούμενη θητεία του στη δημοτική αρχή ξεδίπλωσε όλα τα θέματα στην ομιλία του και επεσήμανε πολλά προβλήματα για τα οποία δεν έχουν δοθεί λύσεις εδώ και χρόνια. 

Ο υπ. δήμαρχος εξήγησε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση μπορεί να φέρει το διαφορετικό στον Δήμο Σκύδρας και κυρίως να διευκολύνει τη ζωή των πολιτών, των νοικοκυριών, των ευάλωτων ομάδων, των αγροτών και να εφαρμόσει την πολιτική που πιστεύει χωρίς να φοβάται. 

laiki-suspeirvsh-skudra-pellanews20231003-204346.jpg
Το δωρεάν νερό και η σταδιακή μείωση ως εκμηδένιση των δημοτικών τελών με ταυτόχρονη επιβάρυνση του κεφαλαίου αποτελεί στρατηγικός στόχος (μεταξύ άλλων) ενώ το παράδειγμα της Πάτρας και του κ. Πελετίδη δείχνει τον δρόμο με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην εξουσία. 


Παρακολουθείστε όλα όσα είπε ο κ. Σουμελίδης ο οποίος κάλεσε του συμπολίτες του την Κυριακή να αλλάξουν το μέλλον αυτού του τόπου

Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ