close search results icon

Ο παλαιοχριστιανός άρπαξε το μωρό του από το Αλεξάνδρα

Ο κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίασης της οικογένειας και είχε απαγορεύσει να δοθεί στους γονείς.

Ο παλαιοχριστιανός άρπαξε το μωρό του από το Αλεξάνδρα

Ο παλαιοχριστιανός, Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, άρπαξε το νεογέννητο κοριτσάκι του από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα το μεσημέρι της Τρίτης.

Το νεογνό παρέμενε στο νοσοκομείο, καθώς ο κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίασης της οικογένειας και είχε απαγορεύσει να δοθεί στους γονείς.

Το βρέφος επρόκειτο να μεταφερθεί σήμερα στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», πράγμα που γνώριζαν οι γονείς. Η μητέρα του ερχόταν καθημερινά σε επαφή με το κοριτσάκι, αφού το θήλαζε. Επειδή ήταν γνωστό ότι το βρέφος θα μεταφερόταν, υπήρχαν υπάλληλοι σεκιούριτι στον όροφο των νεογνών, ωστόσο, ο πατέρας, λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι, κατάφερε να αρπάξει το παιδί και να φύγει τρέχοντας. Πλέον τον αναζητά η αστυνομία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, σήμερα και ενώ το μωρό ήταν να μεταφερθεί το «Μητέρα» με εντολή εισαγγελέα, ξαφνικά εμφανίστηκε ο πατέρας, το άρπαξε και έφυγε τρέχοντας, χωρίς κανείς να καταφέρει να τον σταματήσει.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είπε στο LiveNews: «Παρότι υπήρχε σεκιούριτι, εμφανίστηκε ο πατέρας του βρέφους ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση ενώ η μητέρα ήταν συνεργάσιμη. Άρπαξε το παιδάκι και άρχισε να τρέχει. Τον κυνήγησαν οι σεκιουριτάδες αλλά εξαφανίστηκε με το παιδί. Το νοσοκομείο έκανε μηνυτήρια αναφορά».

Ο ίδιος ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης, μιλώντας στο LiveNews αρνήθηκε ότι άρπαξε το μωρό, η τύχη του οποίου εξακολουθεί να αγνοείται…

πηγή: vradini.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ